Putan Putan

Putan Putan

The movie 6 Underground. Action from Netflix. What to watch in 2021? – Fast World News

[ad_1]

Филмът 6 Underground. Почти добър микс от Netflix. Не се влияйте от субтитрите, просто въведете и прочетете рецензия за този екшън филм.

Филм 6 Underground – Някъде съм го виждал

Отново имаме работа със стар, доказан шаблон. Но това не ме притеснява и спокойно мога да кажа, че съм доволен. Екшън филмът не е поле за големи интелектуални шоу програми. Предполага се, че това се случва и не трябва да се обижда от глупостта. Филмът 6 Underground в това отношение горе-долу следва установения модел. Добре е.

Филмът 6 Underground – действие и отново действие с доза хумор

Началото на филма се вдлъбна. Харесва ми този стил на заснемане, като основно сервирам ястието. Това ми напомня малко на кадри от филми за супергерои. Не съм изненадан, че тази мярка беше приложена, защото е трудно да се повярва, че някой, преследван от такава банда бандити, ще оцелее толкова дълго. Е, но филмът го показва толкова умело, че се заблуждавам. Това е просто невероятно.

Филм 6 Underground – конци

Това, което ми харесва в този филм, е и начин да ни оборудвате като зрители с необходимия пакет с информация за героите. Бърз, лаконичен и не се чувствам неудовлетворен. Е, може би е твърде „плитко“. Но това вече е форма на индивидуално хващане.

Филмът 6 Underground – играта актьорството може да бъде …

Може да е малко по-добре. Проблемът във филмите е тогава, когато видим актьор, който е играл светкавица някъде и във филма, който се гледа, е толкова … блед. Понякога зрителят не обръща внимание на хронологията и ние просто наблюдаваме „бледото“ по-ранно представление, а „изстреляното“ е от по-късно време, когато актьорът се е развил в своите умения.

Но не и в този случай. Райън Рейнолдс вече след втората част Дедпул можеше да даде малко повече. И не знам дали това са Deadpools това е предимство в постиженията му. Мисля, че са бременни. Във филма 6 Подземни имаме някаква вътрешна борба между Рейнолдс и Дедпул и Рейнолдс с Безопасна къща.

Що се отнася до останалите актьори: това е много забавно. Хубав микс с много различни герои. Нямам възражения. И „лошото“ е по-обикновено, но и по-добро (защото без изкуствени изроди), отколкото в филм Губещите.

6 Подземен филм – Netflix

Не знам дали много хора са наясно с това, но този филм се нарича Netflix Originals, така че е продукция, собственост на Netflix. В контекста на оплакванията от този гигант си струва да си припомним. Направиха много хубав филм.

Филм 6 Underground – ефекти и останалото

Страхотно е, когато става въпрос за екшъна и целия необходим плик. Сцените са заснети в голям мащаб. Началото на филма е с главна буква C. След това намалява малко, но за щастие няма да стигнем до малкото c, скърцайки с тънък глас. Знаеш какво става.

6 Подземен филм – искате да го видите отново след 2 години

Много малък. Отново още един филм, който не проби стъкления таван. В него няма култов персонаж. Тези стари стагери харесват Хищник това е голяма работа и не знам какво трябва да направите, за да пробиете в тази лига. Може би твърде много подобни филми. Понякога някои създатели се опитват да добавят нещо допълнително, за да постигнат невъзможното и най-често това завършва с катастрофа. За щастие във филма 6 Undeground няма такова нещо. Излезе много правилен екшън филм.

Филм 6 Underground – окончателна оценка

Това е много правилен екшън филм. Давай да видиш.

reTraceX оценява: Препоръчвам

Изясняване на рейтингите в Преглед на филми:

В самото начало ви предупреждавам, че не всички филм ще има всички налични оценки. Има просто фундаментални оценки (тази, която винаги ще бъде), например оценка за категория. Има и оценки като „искам да гледам следващия епизод“, който се отнася за сериали така че е трудно да се изисква оценената пълнометражен филм имаше своето основание за съществуване.

  • Категория: рейтинг на филм в основната си категория (разбира се, това е моят субективен избор. Понякога може да се случи даден филм например SF дял. аз избирам Категория на действие защото филм е по-добре в тази област. Понякога избирам SF защото в филм може да е много интересно елемент SFкоето ще повиши рейтинга на филма по-силно. Както казах – това е субективна оценка но не се опитвам да нараня рейтинги на филми. Винаги се опитвам да видя това „нещо“.
  • Основен сюжет: оценка на разказаната основна история / странични сюжети: напр. Ретроспекции, странични истории на герои
  • Действащ
  • Изображение, Музика i Специални ефекти: това могат да бъдат исторически костюми или живот на друга планета. Не винаги ще избирам всеки от тези елементи. Ако не съм се позовал на него, това означава, че той е бил „неутрален“ на рецепция.
  • Искате да гледате епизод: веднага след предишния
  • Желание да се върна след 2 години: бих ли искал да видя този филм или сериал отново / беше ли удоволствие да гледам филма или сериала отново
  • Общо впечатление: без да навлизаме в детайли цялостното приемане.

[ad_2]

Source link