Putan Putan

Putan Putan

Marco Polo One Hundred Eyes. Good Netflix decision. What to watch in 2021? – Fast World News

[ad_1]

Марко Поло Сто очи. Това е отделна история за един от най-важните герои от главната поредица, т.е. Марко Поло. И точно като основната поредица – на нея може да се насладите.

Марко Поло Сто очи

Понякога в Интернет можете да намерите записи, думи, изречения или мемове от наслада, когато маркетингова агенция усети пазара и в точния момент, по време на някакво случайно събитие или непосредствено след като е изградила проста, страхотна, точна реклама. Динамичен маркетинг.

Това е, което чувствам за този мини-сериал на Netflix. Току-що написах в ревюто на поредицата Марко Поло (можете да го намерите тук: Поредица Марко Поло. Нетфликс! Разбойник! Какво да гледате през 2021 г.?), Няма експерти, а само счетоводители с Netflix. Имах предвид решението, което Netflix взе, т.е. да изтрие сериала, което беше добре и получаваше добри оценки от зрителите. За да бъда последователен в изказването си, ще кажа, че мисля, че Netflix уволни експертите веднага след като реши да заснеме мини сериал Марко Поло Сто очи.

Защото това решение е страхотно. Имаме още един хубав филмов продукт. Толкова добър ли е като основната поредица?

Марко Поло Сто очи – за какво?

За да не го разваляме, само ще напишем, че получаваме задълбочена история на един от най-интересните и много важни герои от основната поредица. Гледайки поредицата „Марко Поло“, бях гладен за себе си и исках да видя повече за този герой. Също така написах, че ми липсва повече „изток“ по отношение на битките. Сякаш получихме страхотно първо ястие, но все още някъде вътре, все пак щяхме да останем недоволни, така че готвачът, виждайки объркването ни в очите ни, бързо приготви половин ястие от най-краткия си списък с витрини.

Това е каквото е. Такава екстра. Много приятно. И в този случай не съжалявам, че е само половин ястие. Точно така е. Защото се предполага, че е добавка. И в тази роля – работи чудесно.

Марко Поло Сто очи – пълна оценка

Тъй като това е продължение на основната поредица, тази мини-поредица е просто добро отражение. Няма смисъл да се пише за отделни елементи. Мога само да напиша, че няма влошаване на качеството. Може да има само леки промени, интензивност в други елементи.

Вече писах за духа на Изтока. Това е малко като да имате страхотна снимка и да приложите различен филтър правилно. Ще получим още една добра снимка. Това е различно и все пак едно и също. Не мога да го опиша по друг начин.

Накрая ще добавя, че, разбира се, историята в тази мини-поредица е интересна, но поради скалата моят рейтинг не може да се сравни с рейтинга от поредицата Марко Поло. Ще оценя малко по-ниско.

Марко Поло Сто очи – искат да го видят отново след 2 години

Вероятно само в този елемент ще понижа значително оценката. В случая на основния сериал все пак искам да го гледам отново, но нямам този „глад“ за още.

Марко Поло Сто очи – окончателна оценка

Ако някой хареса шоуто Марко Поло може смело да посегне към мини сериала Марко Поло Сто очи. Ако някой не е гледал основния сериал, препоръчвам да не започвате приключението си с Марко Поло от тази мини-поредица. Просто не мисля, че това е самостоятелна продукция. Какво означава?

Е, тя е толкова тясно свързана с основния сериал, където започнахме нашето приключение с нашия главен герой там, че започвайки това пътешествие в света на сериала от тази страна (т.е. мини-сериала, а не основния сериал), ние ще загубим повече, отколкото ще спечелим.

reTraceX оценява: Препоръчвам.

Изясняване на рейтингите в Преглед на филми:

В самото начало ви предупреждавам, че не всички филм ще има всички налични оценки. Има просто фундаментални оценки (тази, която винаги ще бъде), например оценка за категория. Има и оценки като „искам да гледам следващия епизод“, който се прилага сериали така че е трудно да се изисква оценената пълнометражен филм имаше своето основание за съществуване.

  • Категория: рейтинг на филм в основната си категория (разбира се, това е моят субективен избор. Понякога може да се случи даден филм например SF дял. аз избирам Категория на действие защото филм е по-добре в тази област. Понякога избирам SF защото в филм може да е много интересно елемент SFкоето ще повиши рейтинга на филма по-силно. Както казах – това е субективна оценка но не се опитвам да нараня рейтинги на филми. Винаги се опитвам да видя това „нещо“.
  • Основен сюжет: оценка на разказаната основна история / странични сюжети: напр. Ретроспекции, странични истории на герои
  • Действащ
  • Изображение, Музика i Специални ефекти: това могат да бъдат исторически костюми или живот на друга планета. Не винаги ще избирам всеки от тези елементи. Ако не съм се позовал на него, това означава, че той е бил „неутрален“ на рецепция.
  • Искате да гледате епизод: веднага след предишния
  • Желание да се върна след 2 години: бих ли искал да видя този филм или сериал отново / беше ли удоволствие да гледам филма или сериала отново
  • Цялостно впечатление: Без да навлизам в подробности цялостното приемане.

[ad_2]

Source link