Putan Putan

Putan Putan

Marco Polo series. Netflix! You robber! What to watch in 2021? – Fast World News

[ad_1]

Поредица Марко Поло. Не съм фен на сериалите, но няколко ще останат в паметта ми. Говорим за тези добри спомени и спомени (нека съдбата бъде любезна) за целия, дълъг живот. Един от тези добри сериали е сериалът Марко Поло. Бих искал да напиша, че е странно това от Netflix, но не е странно, защото има още доста добри продукции от тази конюшня. Някой ден ще напиша колективен запис, но ще стане някой път. В момента оценяваме тази поредица.

Марко Поло серия – това е интересно

Това е добра дефиниция на моите чувства, когато гледам този сериал. Интересно е. Много се случва, много хубави герои, много екшън, много сюжети, много инерция, щипка (подчертавам малко) история. Като цяло харесвам този печен хляб. Гледах сериала с една скорост. Е, може би не толкова интензивно, колкото гледането на сериала Игра на тронове (Ще пиша за това по време на ревюто Има), но беше интензивно до степен, рядко срещана при мен (но понякога, когато такова чувство на недостатъчност се прояви, дори може да приеме формата на опасна лудост и седене лице в лице на екрана – това беше случаят Amazon Prime The Expanse. Най-добра SF серия? Какво да гледате през 2021 г.?). Интересното е, че се върнах към тази поредица с удоволствие. Което също ще бъде отразено в оценката.

Серия Марко Поло – добър съюз на 2 култури

Докато гледах този сериал, имах впечатлението, че гледам духа на Изтока и духа на Запада едновременно. В този филм има много елементи, типични за китайските продукции (екшън, кадри, игри, декорации и др.), Но има осезаема доза от западния стил на представяне на филмово произведение (добър американски, не амбициозен европейски). Можех да напиша и обратното. Филмът е продукция от САЩ на режисьора Джон Фуско. Има много актьори, свързани с „източните“ продукции, така че може би това е причината. Може би режисьорът е позволил известна еманация на източния дух в актьорството? Кой знае. Не знам какво се случи, но както писах преди – харесвам крайния продукт.

Поредицата Марко Поло – страхотни роли

Много интересни роли, но и много наистина симпатични. Има приятна реколта. Не забелязах нито една роля, в която нещо да не ме устройва. Страхотни роли за добри, но и лоши. Положителната страна е, че героите са двусмислени в оценката си. Зрителят има от какво да избира. Той може да последва, да развесели, да бъде възхитен, раздразнен. Както се случва в сериал, който предлага много повече в това отношение от обикновения филм.

Марко Поло серия – ефекти и всичко останало

Импулс. Китайски стил. Така че е много добре. Много сцени направо от филма Клекнал тигър, скрит дракон. Така че ако някой е гледал тази страхотна картина (пробив, защото е разпространил определена визия за киното сред публиката, а не пробив, защото ако сте внимателни, вече сте виждали подобни техники), веднага ще знаете какво да очаквате (но за мен може да има повече сцени от този тип). Музика, пейзажи, декорации, малки и големи, дрехи и др. Добре е, дами и господа.

Поредицата Марко Поло – малки и големи истории

Ще пиша на едро. за да не използваме отново думата интересно, да кажем, че е интересно. Да, скъпи мои читатели. Историите са интересни в тази поредица. Може би няма много от тях (една основна история и няколко големи, но лесни за проследяване странични истории), но те са добре обмислени. Теоретично, ако гледате сериала на всеки няколко дни, един епизод, лесно можете да се справите. Но както вече писах. Гледах с по-голяма честота. Не можах да се сдържа.

Серия Марко Поло – Netflix! Разбойник!

Netflix, вместо да наеме няколко истински експерти за оценка, оценките на проекти наемат още повече счетоводители, които само в отлични номера на гледане за тук и сега. Те нямат въображение и далновидност по отношение на развитието на качеството на платформата Netflix VOD. Страхотни сериали, интересни, много положителни мнения и те отмениха проекта през втория сезон. Не разбирам това, защото вторият сезон също беше на ниво! Човек би искал грозно проклятие, но добре. Давам себе си и теб.

Малко добри новини – Netflix направи свързана мини-поредица: Серия Марко Поло Сто очи. Той разказва историята на един от най-интересните герои от основните сезони.

Поредицата на Марко Поло – искате да гледате отново след 2 години

Голям. Достатъчно голям, че ако надраска времето през следващите две години, ще го гледам за трети път.

Поредица Марко Поло – окончателна оценка

Мога да го препоръчам с чиста съвест. Сериалът е на няколко години зад него, но все още може да му се насладите от гледна точка на разказаната история, но също така и на „техниката“, използвана за разказване на историята. Както и да е, той има много повече предимства.

reTraceX оценява: Препоръчвам.

Изясняване на рейтингите в Преглед на филми:

В самото начало ви предупреждавам, че не всички филм ще има всички налични оценки. Има просто фундаментални оценки (тази, която винаги ще бъде), например оценка за категория. Има и оценки като „искам да гледам следващия епизод“, който се прилага сериали така че е трудно да се изисква оценената пълнометражен филм имаше своето основание за съществуване.

  • Категория: рейтинг на филм в основната си категория (разбира се, това е моят субективен избор. Понякога може да се случи даден филм например SF дял. аз избирам Категория на действие защото филм е по-добре в тази област. Понякога избирам SF защото в филм може да е много интересно елемент SFкоето ще повиши рейтинга на филма по-силно. Както казах – това е субективна оценка но не се опитвам да нараня рейтинги на филми. Винаги се опитвам да видя това „нещо“.
  • Основен сюжет: оценка на разказаната основна история / странични сюжети: напр. Ретроспекции, странични истории на герои
  • Действащ
  • Изображение, Музика i Специални ефекти: това могат да бъдат исторически костюми или живот на друга планета. Не винаги ще избирам всеки от тези елементи. Ако не съм се позовал на него, това означава, че той е бил „неутрален“ на рецепция.
  • Искате да гледате епизод: веднага след предишния
  • Желание да се върна след 2 години: бих ли искал да видя този филм или сериал отново / беше ли удоволствие да гледам филма или сериала отново
  • Цялостно впечатление: Без да навлизам в подробности цялостното приемане.

[ad_2]

Source link