Putan Putan

Putan Putan

Lucifer series. Fallen Angel what he lost .. What to watch in 2021? – Fast World News

[ad_1]

Луцифер серия. Паднал ангел, който загуби ангелските си крила, като ги отряза за себе си. И отношението ми към това шоу е подобно. Първият сезон е полет с пълен блясък. През втори сезон кацнах и се отървах от крилата си. Без ни най-малко съжаление. Защо? Бих искал да напиша някои обезпокоителни изречения, ужасяващи думи като причини за моя подход или приемане на тази поредица, но не мога. Предупреждавам ви, че истината понякога е скучна.

Серия Lucifer – моят първоначален прием

Той е там серия нещо конкретно. Такъв плагиат, толкова умело направен, че само понякога на тила има неназована мисъл, че нещо не е наред. Думата плагиатство не се отнася за тази поредица (или по-скоро се използва прекомерно). Тази дума е просто най-доброто за мен (а може би и за вас) в това обяснение, за да илюстрира чувствата, които се появяват в мен (които са моментни, проблясващи, едва забележими). В тази поредица има доза уникалност и ако се опитам да назова неназованите, бих казал, че това се дължи на актьорите. Актьори, напълно подходящи за ролите, които играят. Актьорите перфектно съвпадат със сценария и вече са пълни с истории, в които живеят техните герои. Актьори перфектно съвпаднаха с дирижираното, реализирано и живо взаимодействие между героите.

Серия Lucifer – проблеми възникват в действие

Проблемът със сериалите е един – как да поддържаме доста високо ниво на интерес от страна на зрителя. В моя случай сериалът Луцифер се провали. Но знам, че има голяма аудитория, така че е трудно да се каже толкова директно, че „проектът“ се провали. Ако трябваше да дам най-важната причина за „нехаресването“ на сериала, това би било действието. Или по-скоро модел на епизод. Не знам дали вече съм ял поредица от „copy-paste“ епизоди, но поне го направих. Доста бързо, защото спомена през втория сезон.

Какво имам предвид под copy-paste? Разбирам това като витрина Детектив Монк например. Има много подобни сериали. Изглежда, че всеки епизод е лишен от боклук, ще се окаже същият скелет. Но за някои сериали преобличането на същия скелет ме интересува. И не в случай на други серии. И е трудно да се обясни защо е така.

Поредица Луцифер – не съм неудовлетворена

Първият сезон ни показва някои наистина дълбоки характери. И аз не съм недоволен от проследяването на съдбата на тези герои. Тяхната трансформация – от добрата страна в лошата, отляво надясно или от север на юг, не ме интересува. Няма ефект „уау“, няма динамика в оловото на тези герои или в промените, направени в действието (по отношение на основните сюжети, а не по отношение на сюжетите от един епизод). Като цяло имам чувството, че сериалът е предназначен за този един сезон. И после продължи, защото му хареса твърде много.

Луцифер серия – тези нерешителност

В тази поредица те искаха да комбинират поредицата едновременно Детектив Монк с някаква епична приказка в мъглата на католическа версия на филм, подобен на картина Гневът на титаните. Ето как мисля за този детектив Монк – анализирайки задълбочено, не съм изненадан, че имах такава първа асоциация. Така че този „пример“, който написах няколко изречения по-рано, е доста ненужен.

Мислейки по-нататък в шоуто Луцифер след това стигам до друго заключение, че вероятно ми хареса освежено Детектив Монк но не купих проекта „битка на боговете“. За този проект, където има борба, агресия, сила, динамика, тъмнина, имате нужда от достоверна трансформация на главния герой. И имам чувството, че той все още е затънал в модела на първия сезон. Наивен, учтив, лишен от стара харизма, празна, красива черупка. Нищо повече..

Луцифер серия – актьори и ефекти

Както вече писах – актьорите играят много добре и изглеждат много добре. Страхотен кастинг. Тук нямам много място за „подбиране“. Това не е „изключителна“ актьорска игра, разбира се, но наистина е солидна. Цялата обвивка, т.е. ефекти или декорации, също са много здрави. Технически, шоуто е добро. Наистина ли.

Луцифер серия – скука?

За мен да. Част от наивността от сезон 1, която забелязах, че успях да преглътна. Повтарящите се модели, игри, наивност през сезон 2 ми даде силна „достатъчно“ мисъл. Разбира се, тази поредица е по-добра от полската поредица Отец Матей защото той може да предложи повече, но този се чувства повече в сезон 1, защото по-късно можем само да изстенем „кралят е гол“.

Серия Lucifer – Netflix няма свои правила

Странно за тази поредица Нетфликс напълно забравил за собствените си правила. Следващите сезони се създават (6!). Въпреки отношението си, няма да се скарам на тази компания. Точно обратното. Слава им! От друга страна, съжалявам, че толкова много хубави проекти бяха изтрити брутално. Добре. Просто не разбирам.

Сериен Луцифер – Netflix и неговата копираща паста

Писах в това рецензии на поредицата, за механизма “copy-paste”. Наскоро написах поредната рецензия. Също поредица. Също така подписа Netflix Originals. Ние говорим за Лупинова поредица в Netflix. Скучна новост. Какво да гледате през 2021 г.?. Самият подзаглавие е значителен. Защо не го измислих по-рано. Ах .. ти монах. Ще те запомня дълго …

Луцифер серия – искам да го видя отново след 2 години

Нямам най-малката. Няма да погълна това ястие, което съм ял веднъж преди. За мен тази поредица е просто твърде скучна и твърде схематична.

Серия Луцифер – окончателна оценка

Това, че загубих духа си в това шоу, не означава, че и на вас няма да ви хареса. Тази поредица има много фенове и добри оценки. Струва си да видите първия сезон, за да усетите доста специфична атмосфера.

reTraceX оценява: Можеш да видиш

Изясняване на рейтингите в Преглед на филми:

В самото начало ви предупреждавам, че не всички филм ще има всички налични оценки. Има просто фундаментални оценки (тази, която винаги ще бъде), например оценка за категория. Има и оценки като „искам да гледам следващия епизод“, който се прилага сериали така че е трудно да се изисква оценената пълнометражен филм имаше своето основание за съществуване.

  • Категория: рейтинг на филм в основната си категория (разбира се, това е моят субективен избор. Понякога може да се случи даден филм например SF дял. аз избирам Категория на действие защото филм е по-добре в тази област. Понякога избирам SF защото в филм може да е много интересно елемент SFкоето ще повиши рейтинга на филма по-силно. Както казах – това е субективна оценка но не се опитвам да нараня рейтинги на филми. Винаги се опитвам да видя това „нещо“.
  • Основен сюжет: оценка на разказаната основна история / странични сюжети: напр. Ретроспекции, странични истории на герои
  • Действащ
  • Изображение, Музика i Специални ефекти: това могат да бъдат исторически костюми или живот на друга планета. Не винаги ще избирам всеки от тези елементи. Ако не съм се позовал на него, това означава, че той е бил „неутрален“ на рецепция.
  • Искате да гледате епизод: веднага след предишния
  • Желание да се върна след 2 години: бих ли искал да видя този филм или сериал отново / беше ли удоволствие да гледам филма или сериала отново
  • Цялостно впечатление: Без да навлизам в подробности цялостното приемане.

[ad_2]

Source link